Home Page Image


Fokkerstraat 18
2811 ER Reeuwijk
telefoonnummer 06 485 997 97
e-mail: info@ennovys.nl


 
KvK nr: 59806796

S
 


Uw huid in de 4 seizoenen………….Geen jaargetijde hetzelfde

Voorjaar
Na de winter lijkt niet alleen de natuur,maar ook uw huid te moeten ontwaken. Door uitdroging,gebrek aan frisse lucht en beweging, ziet de huid er vaal en slap uit. Rimpels lijken dieper en kringen onder de ogen donkerder.
De hoogste tijd voor een goede Oppepper!
Bijvoorbeeld een kuurbehandeling met een celstimulerend serum in combinatie Met een masker. Vraag ook eens welke produkten thuis de werking van de behandeling Ondersteunen.Uw huid is daarbij gebaat en zal ook beter voorbereid zijn op de lentezon.

Zomer
Vooral in de zomer moet de huid in topconditie zijn . De buitenlucht en de zon zijn op zich prima . Maar voorzichtigheid geboden want de uv stralen kunnen schadelijk zijn. Combineer daarom een Hydraterende creme met een zonnebrandprodukt.
Met name het decollete is heel kwetsbaar. Een speciale vochtherstellende behandeling kan onnodige veroudering van dat gebied voorkomen. Schooheidssalon Ennovy kan u een persoonlijk en veilig zonadvies geven .Geen huid is immers hetzelfde.

Najaar
Na de zomer kan de huid wel eens wat extra’s gebruiken. Het is tijd voor een behandeling die de Elasticiteit verbetert en de huidfunctie’s activeert.
Wat dacht u van een peeling die de dode huidcellen verwijdert en daarna een zuurstofmasker voor nieuwe energie in de diepere huidlagen.
Of een verzorgend masker ? Zo kunt u langer nagenieten van de heerlijke zomer.

Winter
Kou, wind, een lage luchtvochtigheid en te weinig zonlicht maken de huid droog en schraal. Dan stagneert de talgproduktie, waardoor de natuurlijke beschermlaag van de huid kwetsbaarder wordt.
Het gezicht voelt door het vochtverlies trekkerig aan. Om de huid soepel Te houden is het dus belangrijk om te voeden en te hydrateren. Zowel voedend als ontspannend Is dan een gezichtspakking met een hydraterend ampul.Door de warmte opent de huid zich Als het ware en neemt de benodigde werkstoffen op. Daarna is de huid beter bestand tegen Temperatuurswisselingen, maar ook tegen de straling van de zon tijdens de winterport.  

 

 

 

 

 


   
S